miercuri, 27 octombrie 2010

Bani pe internet

Cine s-ar fi gandit vreodata ca se pot face bani si inca multi bani pe internet cu minimum de cunostinte in domeniu?
@-3 ore pe zi e mai mult decat suficient pentru a face o gramada de bani,totul este sa ne inarmam cu rabdarea cuvenita si un pic de interes din partea ta.
A-ti auzit de google Adsense?

Te-ai saturat sa ii auzi pe toti in jurul tau cum se lauda cu castigurile lor din Adsense, intrebandu-te in acelasi timp "oare cum reusesc" si "eu de ce nu castig la fel de mult?"

  Te-ai saturat de programe gen PTC sau Surveys care iti ocupa atat de mult timp insa iti ofera atat de putine castiguri, sau se dovedesc a fi tepe chiar cand ar trebui sa primesti bani de la ele?

  Esti satul de cursuri si sisteme care iti "garanteaza" ca vei face bani pe net fara sa ofere dovezi clare ca acel sistem chiar functioneaza ?

  Ai cautat solutii alternative pe internet pentru un venit suplimentar, dar ti-a fost frica sa "nu iei teapa", sa nu arunci banii pe un produs netestat, care sa nu functioneze?

  Sau pur si simplu te-ai saturat sa incerci din rasputeri sa faci bani pe net dar fara niciun rezultat?

Ce ai zice daca de azi incepand nu iti va mai pasa de toate acestea, nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta banilor, si vei putea castiga un venit suplimentar in timp ce stai acasa si petreci timp alaturi de familia ta?

Suna prea frumos ca sa fie adevarat, stiu. Si probabil te-ai saturat de promisiuni de genul acesta.

Insa iti garantez ca aici nu e vorba de promisiuni desarte si minciuni spuse la intamplare. Totul e cat se poate de real.

Daca ai incercat din rasputeri, dar fara succes:

sa iti fie aprobata cererea ta pentru un cont Adsense

sa iti maresti veniturile Adsense de pe site-ul tau

sa aduci trafic pe site-urile tale

sa aduci site-ul tau pe prima pagina in Google

sau sa castigi macar un dolar online...

Atunci ceea ce vei citi in continuare s-ar putea sa fie cel mai important lucru pe care l-ai gasit vreodata pe internet..

Inainte insa de a iti prezenta in detaliu aceasta oferta, as vrea sa iti prezint care ar fi avantajele unei afaceri de acest gen, bazata pe serviciul gratuit Google Adsense.

De Ce E Adsense O Afacere Atat De Atragatoare Si De Profitabila ?

 Lucrezi de acasa, cand doresti, cum si cat doresti tu, fara sa ai un program fix. E minunat sa te poti trezi la ora 11 dimineata, si, in timp ce iti savurezi cafeaua, sa iti verifici contul Adsense pentru a vedea cat ai castigat in ziua precedenta, fara ca tu sa faci nimic pentru acele castiguri.
 Nu trebuie sa vinzi nimic

 Nu trebuie sa convingi lumea sa se inscrie la tine in downline.

 Nu ai de-a face cu tot felul de oameni, care mai de care mai dificili, care sa iti provoace stres si dureri de cap.

 Nu trebuie sa muncesti decat atat cat vrei. O ora pe zi poate fi de ajuns pentru un venit substantial.

 Odata ce ai pus pe internet un site si ai inceput sa ai trafic pe el, practic acel site va functiona singur si iti va aduce bani in fiecare zi, fara ca tu sa mai ridici un deget

Problema celor mai multi oameni e ca nu stiu de unde sa inceapa, cum sa foloseasca acest serviciu Adsense.

Iar cei care au inceput deja sa foloseasca acest serviciu sau il folosesc deja de multa vreme nu reusesc sa castige atat cat si-ar dori. Insa nu e vina lor. Pur si simplu nu le-a aratat nimeni ce sa faca si cum sa implementeze unele strategii pentru a castiga un venit substantial din Adsense.

Sa vedem mai exact cat se poate castiga din Adsense. Exemplul de mai jos prezinta un calcul al castigurilor posibile pentru o persoana normala, care abia acuma isi incepe experienta in domeniul afacerilor online.

Mai Exact Cat Pot Castiga Eu Cu Adsense?

Odata ce ai stapanit metodele prezentate in acest curs, vei fi in stare sa construiesti un minisite Adsense in mai putin de doua ore care sa iti aduca venit in fiecare luna, pe pilot automat, ani la randul de acum incolo.

Sa luam un caz pesimist, in care ai construit un site ce iti aduce un venit de aproximativ intre 0.50 EUR - 1 EUR /zi. Asta inseamna intre 15 - 30 EUR pe luna. Aceste castiguri sunt posibile, si s-ar putea sa ai site-uri care castiga mult mai mult de atat.
Voi reveni cu detaliile necesare si de asemenea va stau la dispozitie cu sfaturi si instructiuni despre acest sistem extrem de bine pus la punct!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu